Hvordan Abel hypnose kan forbedre dit liv

Ved hjælp af mine grundige koncepter og mine grundige metoder kan jeg forbedre dit liv på rigtigt mange områder og måder.
Før hver behandling, skal du lave en aftale og bestille tid, men derudover skal du ikke forberede dig inden du kommer.

Jeg arbejder primært med “tunge” lidelser
Jeg har valgt at optimere mit arbejde for mine klienters og for min egen skyld. Gennem en årrække har jeg specialiceret mig i opløsning af de helt tunge lidelser – de lidelser som generelt er mest krævende for behandlere, og som belaster klienter allermest. Det er de klienter, jeg kan forandre allermest for, fordi deres lidelse eller personlighedstræk spænder så meget ben for dem, at det decideret ødelægger deres liv. Det giver bedst mening for mig, det giver mig mest glæde at hjælpe de personer, som har det aller sværest.

Mit arbejde foregår gennem ekstreme trancedybder, og en person i ekstrem trancedybde får helt automatisk nogle sekundære fordele som fx kraftig reduktion af stress samt ’nulstilling’ af overbelastninger fra særlig sensitivitet (HSP). Jeg kan også decideret arbejde med stressreduktion eller reduktion af overbelastninger fra særlig sensitivitet.

Din selvtillid og dit selvværd kan forbedres virkelig meget gennem den hypnose jeg anvender. Forbedringer af disse kan ikke nødvendigvis mærkes straks efter en session, med mindre der decideret har været noget, der hæmmede din selvtillids- eller selvværdsfølelse. Forbedringerne vil kunne mærkes i løbet af 1-14 dage efter din session.

Jeg bruger en betragtelig del af mit engagement på, gennem ultra dyb hypnose, at speede selvudviklingsprocessen og den spirituelle udvikling op hos folk, der interesserer sig for dette.
Selvudvikling og spirituel udvikling går virkelig hurtig i ekstremtrance. En udvikling der normalt tager årevis i normaltilstand, vil kunne foregå i løbet af et par uger.

Helbredsmæssige forandringer
Når jeg bringer dig i ekstremtrance, bliver din underbevidsthed mere fremtrædende, og de dybeste lag af din underbevidsthed har en anatomisk begavelse, der bringer lægevidenskaben og medicinindustrien til skamme. Selvom kvaksalverilovgivningen for længst er ændret, er jeg forsigtig med at stille noget i vente, men de helbredsmæssige gevinster kan være virkelig fordelagtige.

Det er længe vidst at psykosomatiske lidelser kan opløses med hypnose. Der findes langt mere komplekse lidelser, som kan fjernes gennem ekstremtrance – dog ikke i traditionel hypnose. Det skyldes at den del af dine bagvedliggende bevidstheder, der har grundlaget og den anatomiske begavelse først bliver fremtrædende i ekstreme trancedybder. Jeg vil i den forbindelse navnlig omtale de hormonelle lidelser og tilstande, som kan rettes eller forbedres gennem ekstremtrance.

Luk menu
×
×

Kurv